logo

Vi har 1 ledig plads

VOKSENSTØTTEN ER MASSIV

OG RUMMELIG

VI ER ET OPHOLDSSTED DER

TAGER UDGANGSPUNKT I

DEN UNGE OG DENNES BEHOV

OMSORG OG NÆRHED

ER HØJT PRIORITERET

STRUKTUREN OG RAMMERNE

ER FORUDSIGELIGE OG TRYGGE

I vores arbejde, både som pædagoger og lærere, trækker vi på en lang række eksperter, der er med til at sørge for en ensartet og høj kvalitet i vores tilgang til børnene, de unge og deres forældre.
 
Gitte Nothlev er cand.psych., autoriseret psykolog, specialist i psykoterapi med børn og unge. Privatpraktiserende psykolog. Næstformand i DSPBU og delegeret i den europæiske paraplyorganisation EFPP. Erfaring med supervision og undervisning af psykologer og pædagoger, der arbejder med børn og unge med relationsforstyrrelser.
Gitte Nothlev giver sagssupervision til de ansatte. Hun udarbejder psykologiske udredninger og har - ved behov - børn og unge fra Asgaard-Sødinge i terapi.

Heidi Rose er cand.psych, autoriseret psykolog og specialist og supervisor i psykoterapi og børnepsykologi. Heidi Rose er privatpraktiserende psykolog.

Steen Visholm er professor, cand.psych., ph.d. Ansat på Institut for Psykologi og Uddannelsesstudier, RUC. Specialist og supervisor i psykoterapi og organisationspsykologi.
Steen Visholm og Heidi Rose står for Asgaard-Sødinges organisations- og efteruddannelsesforløb for ledelse og medarbejdere. Steen Visholm giver personale- og ledelsessupervision.