logo

Vi har 1 ledig plads

STRUKTUREN OG RAMMERNE

ER FORUDSIGELIGE OG TRYGGE

VI ER ET OPHOLDSSTED DER

TAGER UDGANGSPUNKT I

DEN UNGE OG DENNES BEHOV

OMSORG OG NÆRHED

ER HØJT PRIORITERET

VOKSENSTØTTEN ER MASSIV

OG RUMMELIG

Børnene bliver vækket om morgenen af de pædagoger, der er i huset, og der er fælles morgenmad. Mens vi spiser, taler vi om hvad der skal ske i løbet af dagen. Det kan være, der er et barn, der skal til en fritidsaktivitet eller at der kommer besøg i huset. På den måde er børnene forberedt på, hvad dagen bringer. For dem der går i vores interne skole, er der afgang fra huset kl. 8.15 alle hverdage.

Hver eftermiddag, når børnene og de unge kommer hjem fra skole, samles vi til eftermiddagsmøde hvor vi får lidt frugt og sammen planlægger dagen.

Resten af eftermiddagen er der forskellige aktiviteter. Nogle går til fritidsaktiviteter som skydning, ridning, spring gymnastik eller andet. Andre har aftaler med pædagogerne om en særlig hyggestund og samtale, og nogle spiller computerspil enten alene eller sammen.

Vi spiser aftensmad kl.18 alle dage.

Alle børn og unge har en samtale hver uge med den ene af deres kontaktpædagoger.

Hver torsdag er der værelsesrengøring hvor alle gør deres eget værelse rent med hjælp fra en voksen hvis der er behov for det.

Alle børn og unge har en fast vaskedag hver uge hvor de lære at vaske deres tøj samt en maddag hver anden uge, hvor de sammen med en voksen laver mad til resten af huset.