logo

Vi har 1 ledig plads

STRUKTUREN OG RAMMERNE

ER FORUDSIGELIGE OG TRYGGE

OMSORG OG NÆRHED

ER HØJT PRIORITERET

VOKSENSTØTTEN ER MASSIV

OG RUMMELIG

VI ER ET OPHOLDSSTED DER

TAGER UDGANGSPUNKT I

DEN UNGE OG DENNES BEHOV

Vores hyggelige opholdssted ligger i landlige omgivelser mellem Ringe og Faaborg. Vi har plads til 8 børn og unge mellem 7 og 18 år. Vi har mulighed for at den unge kan bo her under efterværn, ligesom vi også yder støtte ud af huset til unge, der er flyttet fra Asgaard-Haagerup.

Vi er et socialpædagogisk opholdssted, men først og fremmest er Asgaard-Haagerup børnenes og de unges hjem. Vi gør meget ud af, at det skal være et hyggeligt, trygt og hjemligt sted at bo. Huset på Ludvigsmindevej 14 i Haagerup er opført i 1926 og er på hele på 403 m2. Her er god plads og højt til loftet. Udover 8 værelser til de børn/unge der bor her, har vi to dagligstuer, et stort rummeligt køkken med plads til alle samt et mindre køkken, 4 badeværelser og et værelse til den sovende nattevagt. I Haagerup har vi både computerrum, sanserum, et krea rum samt et aktivitetsrum med bordfodbold, airhockey og dart.

Vi har på Ludvigsmindevej 16 fået et botræningshus, hvor der er 2 pladser. Her bor de unge selvstændigt, men med god kontakt fra pædagogerne i det andet hus.