logo

Vi har 1 ledig plads

VI ER ET OPHOLDSSTED DER

TAGER UDGANGSPUNKT I

DEN UNGE OG DENNES BEHOV

VOKSENSTØTTEN ER MASSIV

OG RUMMELIG

STRUKTUREN OG RAMMERNE

ER FORUDSIGELIGE OG TRYGGE

OMSORG OG NÆRHED

ER HØJT PRIORITERET

Asgaard – nu med fritidshus på Langeland

Vi har købt et hyggeligt, stråtækt fritidshus nær Tranekær på Langeland. Huset har en stor grund med frugthave og en (lille) skov, hvor man kan bygge huler og lege. Der er kun en kilometer til vandet, hvor vi har vores egen båd – med de behørige tilladelser.Huset får en lang række formål. Det skal fungere som et sted, hvor de unge sammen med personalet kan tage på tur i ferier og weekender. Hvis vi har en ung med behov for at blive afskærmet, kan huset benyttes til dette. Asgaards skole kan bruge huset i forbindelse med undervisning ud af huset.

Vi glæder os til at komme rigtigt i gang med at bruge vores nye hus.

Tidligere elev kan nu kalde sig bygningsmaler

Den 19-årige Maria har gennemført erhvervsuddannelsen på Syddansk Erhvervsskole som bygningsmaler. Hun fik sit svendebrev en fredag, og mandagen efter startede hun i job hos en maler, der havde været hurtig med et jobtilbud til den ny udlærte svend.

Et stort tillykke og ’godt gået’ til Maria fra os her på Asgaard-Sødinge. Maria boede hos os i seks år, mens hun tog sin 9. klasses eksamen og kom i gang med malerfaget.

Uddannelse i skolen

De sidste halve år har vi været i et forløb, hvor vi har søgt yderlige faglig indsigt i forhold til vores elever med autismespektrumforstyrrelser. Vi oplever en tilgang af elever med netop disse problematikker.

Vi har søgt viden og forståelse for dette gennem CHO Consult ved Jan Have Odgaard, der har en bred erfaring inden for arbejdet med denne målgruppe.

Forløbet har været tilrettelagt som en veksling mellem teoretiske oplæg fra Jans side og behandling af cases fra vores hverdag her på Asgaard.

Jan har været fantastisk til se muligheder for at håndtere aktuelle episoder fra vores hverdag – og ikke uvæsenligt - til at formidle sin indsigt på en håndgribelig og humoristisk måde.

To nye pædagoger til bodelen

Vi har ansat to nye pædagoger, Carmen Vinde og Jesper Duus. Velkommen til dem.