logo

Vi har 1 ledig plads pr. 1. oktober 2023

OMSORG OG NÆRHED

ER HØJT PRIORITERET

VOKSENSTØTTEN ER MASSIV

OG RUMMELIG

STRUKTUREN OG RAMMERNE

ER FORUDSIGELIGE OG TRYGGE

VI ER ET OPHOLDSSTED DER

TAGER UDGANGSPUNKT I

DEN UNGE OG DENNES BEHOV

Om målgruppen

Børnene og de unge er ved indskrivningen 7-18 år. Vi er godkendt til at modtage børn/unge med angst, depression og personlighedsforstyrrelser og børn/unge med andre følelsesmæssige og adfærdsmæssige problemer pga. seksuelle krænkelser, vold og omsorgssvigt. Vi har en grundig visitation. Både for at sikre, at vi er det rette tilbud til barnet/den unge og for at sikre, at barnet/den unge passer ind i den eksisterende gruppe.
Vi har gode muligheder for efterværn, både i form af 4 udslusningspladser i selvstændige boliger på matriklen og som støtte i egen bolig.

Om opholdsstedet

Opholdsstedets medarbejdere er uddannede pædagoger, der brænder for deres arbejde. Hverdagen på opholdsstedet bærer præg af, at de børn og unge, der bor her, er forskellige og har forskellige liv, aktiviteter og udfordringer. Nogle går på vores egen skole, andre går på ekstern skole eller på arbejde uden for opholdsstedet.
Vi forsøger at gøre hverdagen så hjemlig og ”almindelig” som muligt.
Vi har 20.000 kvadratmeter og masser af udfoldelsesmuligheder lige fra egen idrætshal til værksteder og høns. Børnene/de unge gør brug af lokalsamfundets faciliteter.
Se mere under opholdsstedet på hjemmesiden.